Voor mooie resultaten heb je goede apparatuur nodig. Nóg belangrijker is de persoon achter de camera want die bepaalt het beeld, de compositie. Ik werk vanaf dag één met de camera’s en objectieven van Nikon. Dat is een bewuste keuze; het bedrijf bestaat al decennia lang, en hun beeldkwaliteit is van een hoog niveau. 

Momenteel werk ik met de fullframe systeemcamera Z5 en gebruik daarbij de volgende objectieven: 

Z 70-200mm F2.8S (zoom)
Z 35mm F1.8S (prime)

Met deze twee objectieven kan ik elke situatie naar mijn hand zetten. Licht in kerken en zalen is vaak meer bedoeld voor sfeer dan voor functionaliteit. Om die reden zijn beide lenzen lichtsterk en van een uitzonderlijke kwaliteit!

Werk
Meestal werk ik in opdracht van stichtingen, koren of concertorganisaties. Alle beelden die ik maak zijn te koop mits ze niet gemaakt zijn voor specifieke opdrachten of doeleinden.

Tarieven
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. 
Per 1 januari 2024 gelden onderstaande tarieven.

• Concertfotografie zilver: € 225,00 (max. 25 foto's)
• Concertfotografie goud: € 265,00 (max. 40 foto's + online gallery)
• Orgel en kerkfotografie zilver: € 175,00 (max. 25 foto's)
• Orgel en kerkfotografie goud: € 215,00 (max. 40 foto's + online gallery)
• Losse foto’s voor publicatie of andere doeleinden: € 15,00 p/st.
• Voor reiskosten bereken ik een kilometervergoeding van € 0,35 p/km.

Genoemde tarieven zijn inclusief nabewerking in Adobe Lightroom en de betreffende foto's worden in hoge resolutie verstuurd via WeTransfer. Mijn streven is om binnen twee dagen de foto's af te leveren.

Spreekt mijn werk je aan en bent u/jij op zoek naar een mooie reportage van uw concert, orgel of kerk? Neem dan vrijblijvend contact op!
Back to Top