Meteen naar de inhoud

Fotografie Wageningen

Fotografie Wageningen

Iedereen kan een foto maken, zo wordt wel eens beweerd. Het is een waarheid als een koe. Daarmee is echter nog niets gezegd over de kwaliteit van de foto. Want dat is toch iets anders. Wanneer u zoekt naar een specialist die als geen ander in staat is zowel de juiste beelden als ook de sfeer in beeld vast te leggen, dan heeft u zonder twijfel mij nodig als specialist in fotografie in Wageningen. Want dat fotografie in Wageningen tot bijzondere foto’s leidt, dat is ondertussen wijd en zijd bekend.

Fotografie in Wageningen van orgels, architectuur en concerten

Een goede fotograaf en dus zeker ook de fotograaf in Wageningen is in staat om ongeacht het onderwerp steeds de beste foto’s te maken. Binnen die brede inzetbaarheid heeft elke fotograaf daarnaast zo zijn voorkeuren en onderwerpen die u al snel een specialiteit zou kunnen noemen. Ik als specialist in fotografie in Wageningen heb die uiteraard ook. Wanneer u specifiek een fotograaf zoekt die in staat is orgels, architectuur en ook concerten vast te leggen, dan dat u er verstandig aan een telefoontje naar Wageningen te plegen. Ik maak graag een afspraak met u om de zaken nader te bespreken.

Fotografie Wageningen

Behalve objecten probeer ik altijd de sfeer op een locatie in het beeld weer te geven

Omdat ik gewerkt heb in de orgelbouw is de fascinatie die ik heb voor orgels in de breedste zin van het woord snel verklaard natuurlijk. Automatisch trokken daardoor ook oude dorpskerken en andere bijzondere architecturen al snel mijn volle aandacht. Behalve dat ik foto’s maak van een object, tracht ik ook altijd iets van de sfeer die er in een kerk of ander gebouw hangt weer te geven in mijn beelden. 

Een groter compliment kunt u mij niet geven

U kunt mij amper een groter plezier doen dan me aan het werk te zetten tijdens concerten op bijzondere locaties of me opdracht te geven een oude kerk in beelden te vangen. Ik heb wat dat betreft de afgelopen jaren ook een sterke eigen stijl ontwikkeld, een stijl waarmee ik me snel heb weten te onderscheiden van collega-fotografen. Elke foto die ik maak, draagt mijn handtekening. Het feit dat steeds meer mensen mijn foto’s meteen herkennen is dan ook het grootste compliment dat ik heb kunnen krijgen. Voor mij is dat in elk geval de ultieme stimulans om iedere keer nog mooiere foto’s te maken.

Neem contact op!

Wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

Jan-Willem van Braak