Meteen naar de inhoud

Fotograaf Wageningen

Fotograaf Wageningen

Mocht u nou specifiek op zoek zijn naar een fotograaf in Wageningen en zoekt u nog specifieker een fotograaf die breed inzetbaar is en in het bijzonder oog heeft voor zaken als orgels en architectuur, dan heeft u uw gedroomde fotograaf in Wageningen gevonden.

Mijn naamsbekendheid is in de wereld van fotografie in Wageningen sterk toegenomen

Orgelfotografie, het in beeld brengen van architectuur in alle gedaanten en het in beeld brengen van concerten. Het zijn zomaar zaken waarvoor u uitstekend een beroep op mijn diensten als fotograaf in Wageningen kunt doen. U vindt mij niet zelden in actie tijdens klassieke evenementen op bijzondere locaties en ik voel me eveneens als de bekende vis in het water in kerken en op andere bijzondere locaties. U begrijpt het al, behalve beeld tracht ik steeds de sfeer op de enige juiste wijze in beelden vast te leggen. En zonder bescheiden te willen zijn, dat gaat me prima af. Ik ben er trots op dat de naamsbekendheid van Van Braak Fotografie in Wageningen de afgelopen periode zo sterk is toegenomen.

Fotograaf Wageningen

Kwaliteitsfoto's en de verklaarbare fascinatie voor orgels

De fascinatie voor zoiets als orgels is verklaarbaar. Zelf ben ik namelijk werkzaam geweest in de orgelbouw. Ik ken de verschillende bijzondere orgels als mijn broekzak en weet dus precies hoe ik ze zo fraai mogelijk in beelden kan vatten. Mocht u nu een beroep op mij doen, weet dan dat u dan uw foto’s in alle gevallen binnen een tijdsbestek van 48 uur in uw bezit heeft. Ik bewerk de foto’s overigens in Adobe Lightroom. Dan weet u dat u altijd foto’s krijgt van perfecte kwaliteit. Want kwaliteit schrijf ik standaard met een hoofdletter.

Werken met zoiets als een lange sluitertijd ervaar ik steeds weer als iets bijzonders

U doet mij een groot plezier wanneer u mij inziet in een pittoreske dorpskern of een bijzondere kathedraal. Behalve het orgel ben ik ook al zeer geïnteresseerd in bijzondere architectuur en dat in echt de breedste zin van het woord. Ik maak even gemakkelijk skylines als u dat wenst als dat ik speciaal in uw opdracht de mooiste close-ups maak en het werken met lange sluitertijden beschouw ik al eveneens als iets zeer bijzonders. Ik maak ook graag sfeerimpressies en probeer altijd de specifieke sfeer van een evenement in de foto’s tot leven te brengen. Dat laatste is iets wat ik overigens automatisch doe en waardoor ik me ook nadrukkelijk weet te onderscheiden van andere fotografen.

Neem contact op!

Wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

Jan-Willem van Braak