Meteen naar de inhoud

Concertfotograaf

Concertfotograaf

Niet heel vaak zal een fotograaf wanneer gevraagd wordt naar dat wat hij het liefst in beelden vastlegt met het antwoord concerten op de proppen komen. Ik als concertfotograaf in Wageningen heb echter een grote voorliefde voor concertfotografie, en alles wat daaromheen gebeurt. Waarom zou ik dat ook onder stoelen of banken steken? Het is bovendien iets wat mij nadrukkelijk onderscheidt van het werk van collega-fotografen.

De combinatie van een leuke artiest op een mooie locatie; het spreekt me als concertfotograaf bijzonder aan

Het is de optredende artiest en de locatie, zoals ik ook altijd probeer iets van de sfeer op de locatie in de foto’s duidelijk te maken. Voor mij is concertfotografie het summum, al ben ik uiteraard veel breder voor u inzetbaar. Dat ik graag concerten op de beste denkbare wijze in beeld breng, is min of meer begonnen met het orgel. Ik was aanvankelijk namelijk actief in de orgelbouw en heb op die manier een fascinatie gekregen voor de meest uiteenlopende orgels. Zeg maar gerust voor zo goed als alle orgels. En wanneer die orgels zich ook nog eens op bijzondere locaties bevinden, dan treft u in alle gevallen een heel blije fotograaf.

Concertfotograaf

U maakt mij blij met een opdracht voor ongeacht welk concert dan ook

U maakt mij als ervaren concertfotograaf blij met elk concert. Of dat nu in een dorpskerk of in een ander gebouw is met een mooie architectuur. Ik zal u altijd snel perfecte beelden leveren, iets wat ik standaard binnen 48 uur doe. U kunt altijd rekenen op perfect bewerkte foto’s. Ondertussen worden mijn foto’s steeds vaker herkend. Ik beschouw dat als het grootste compliment dat ik kan krijgen overigens. Mensen ontdekken mijn denkbeeldige handtekening onder de foto’s en ondertussen weten ook steeds meer mensen wat ik fotografeer en waar mijn voorliefde als fotograaf in Wageningen ligt.

Van skyline tot close-up; ik ben zeer breed inzetbaar

Ik ben iemand die zo goed als alle facetten van het vak fotografie beheerst. Ik maak voor u skylines, maar voel me ook prettig bij het maken van close-ups. Ik ben iemand die steeds nieuwe dingen probeert en graag experimenteer met zaken als bijvoorbeeld de sluitertijden. Als fotograaf en zeker ook als concertfotograaf leer je nog elke dag. Dat zie je ook terug in mijn beelden, want die worden met de tijd echt nog steeds beter.

Heeft u een concertfotograaf nodig? Neemt u dan contact met mij op, zodat ik prachtige foto’s van het concert kan maken!

Neem contact op!

Wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

Jan-Willem van Braak